top of page
35E6DEA9-17D9-4AD0-A24E-58BCC0CD4A16.jpg

Teemu Suominen

Vaellusopas, joka osaa puhua ja kirjoittaa

Kuka?

Olen Teemu Suominen, vaellusopas, lumiturvallisuuskouluttaja ja seikkailupedagogi. Opastan työkseni Matkatoimisto Aventuran ja Partioaitan matkoilla pääasiassa Nepalissa ja Ruotsissa ja talvisin opetan lumiturvallisuutta Lapissa. Järjestän myös kaikenlaisia ulkoilu-aiheisia yksityistilaisuuksia ja reissuja tilauksesta ja joskus käyn puhumassa yleisöille milloin reissuistani, milloin johtajuudesta, milloin raittiudestani. Valmistuin seikkailukasvatuksen yhteisöpedagogiksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta 2024. 

 

Ennen kun vaihdoin keikkabussit vuoriin, työskentelin 15 vuotta musiikkialalla mm. radiojuontajana, keikkamyyjänä, managerina ja levy-yhtiön johdossa. Joku on saattanut myös lukea Soberismia-blogiani.

 

Asun Helsingissä ja kulutan vapaa-aikani pääasiassa skeitaten ja lumilautaillen, joskus myös kiipeillen ja juosten. Entinen musa-alalainen minussa kuuntelee päivittäin paljon punkkia ja tykkää käydä keikoilla. 

​

Instagram

Linkedin

IMG_4465.JPG
IMG_1951.jpeg

Mitä?

Järjestän tilauksesta erilaisia vaelluksia, kursseja, yritystapahtumia, tiimipäiviä ja -iltoja sekä koulutus- ja puhujakeikkoja. 

 

Olen tehnyt tilaustöinä mm. vaelluksia Kebnekaiselle ja Haltille, lumiturvallisuusluentoja ja -kursseja kaveriporukoille ja firmojen nuotioiltoja Nuuksioon. Olen käynyt puhumassa vuorikiipeilystä ja johtajuudesta yrityksille ja raitistumisestani koululaisille. 

​

67c5296e-c431-4ec8-a930-3e745b80e5db.jpg

Missä?

Keväisin ja syksyisin opastan pääasiassa Nepalissa Matkatoimisto Aventuran matkanjohtajana.

​

Kesäisin opastan Ruotsissa Kebnekaisella ja Sarekissa.

​

Talvisin koulutan tilauksesta FINLAV lumiturvallisuus 1 -kursseja Ylläs-Pallas-Pyhä-Salla -akselilla.

 

Järjestän ympäri vuoden tilauksesta erilaisia vaelluksia, kursseja, yritystapahtumia, tiimipäiviä ja -iltoja sekä puhujakeikkoja missä tahansa asiakas niin haluaa. 

Kenelle?

Yrityksille ja yksityishenkilöille, yhteisöille ja yksilöille. Kelle tahansa, joka haluaa oppia jotain uutta. Ota yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi ja toteutetaan!

IMG_3780.jpeg
bottom of page